Corona

De corona maatregelen veranderen regelmatig. Houd daarom onze nieuwsbrieven in de gaten voor nadere informatie. Voor onze leden en bezoekende teams is het volgende van toepassing

• We vragen bij de entree van SC Delfland aan iedere speler en bezoeker van 18 jaar en ouder om een geldige QR code te tonen. Geen QR code betekent dus geen toegang!

Dit betekent dat je naast een QR-code (of negatieve test) een geldig identiteitsbewijs bij je moet hebben, zodat wij kunnen verifiëren dat de QR code daadwerkelijk van jou is.
We hopen erop dat jullie begrip hebben voor het besluit dat wij, net als andere sportverenigingen, hebben moeten nemen

Update 28 november 2021

• Sporten is toegestaan tussen 5:00 en 17:00
  • Avondtrainingen kunnen geen doorgang vinden
  • Competitiewedstrijden met een begintijd voor 14:30 kunnen doorgaan
  • Trainingen en vrijspelen kunnen doorgaan tussen 5:00 en 17:00
  • Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden
  • Alleen tijdens het sporten is het niet verplicht om 1 1/2 meter afstand te houden
  • De kantine mag open zijn tijdens trainingen en wedstrijden
  • In de kantine gelden vaste zitplaatsen

Algemene adviezen

• Hou 1 1/2 meter afstand (deze regel geldt niet tijdens het sporten)
  • Draag een mondkapje als het niet mogelijk is om 1 1/2 meter afstand te houden
  • Bij verkoudheidsklachten thuis blijven en je laten testen
  • Desinfecteer je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog

De TC en de trainers zijn bekend met de geldende regels en zorgen ervoor dat de trainingen binnen de gestelde kaders gegeven worden.

Mocht je vragen hebben, horen we dit graag via corona@badmintonclubdelft.nl.