Jeugd

BC Delft beschikt over een grote groep enthousiaste jeugdleden, in leeftijd variërend van 6 t/m 18 jaar. Sommige jeugdleden spelen al van jongs af aan, en anderen beginnen net. De mogelijkheden voor jeugdleden zijn dan ook groot, zie ook de info over Speelgroepen.

Afgelopen seizoen werd BC Delft door maar liefst 9 teams vertegenwoordigd in de Jeugdcompetitie, die elk seizoen in het voorjaar gespeeld wordt. Naast trainingen, competitie en ons eigen open Jeugdtoernooi worden door de enthousiaste Jeugdcommissie ook leuke nevenactiviteiten georganiseerd, zoals het Zilveren Shuttle Toernooi, de Grote Clubactie, de Sponsorfietstocht en sinds enkele jaren ook een Jeugdkamp. Dat alles zorgt voor veel gezelligheid binnen onze jeugdgroepen.

Doordat bij de trainingen, de competitie en ook bij de nevenactiviteiten niet alleen de ouders van jeugdleden maar ook seniorleden worden betrokken ontstaat een hechte vereniging waarbij voor de oudere jeugd de stap naar de seniorengroep klein is.

Op Youtube vindt je een promofilmpje van onze jeugdleden, gemaakt in 2012 tijdens een demo op de open dag.

Wil je een keertje meespelen? Kijk hier voor meer informatie.

Als er vragen of opmerkingen zijn, of andere dingen spelen (vb over de training, competitie, etc) dan kun je altijd terecht bij een van de leden van de Jeugdcommissie (William, Dago, Laura, Angelique of Ineke) in de hal of per mail via jeugd@badmintonclubdelft.nl. Zij zorgen er graag voor dat onze jeugdleden onbezorgd kunnen badmintonnen!

Op de volgende pagina vind je alle nieuwsberichten voor onze jeugdleden.