Jeugdkamp

In het begin van de zomervakantie wordt er voor alle jeugdleden het Jeugdkamp georganiseerd.
Het weekend staat garant voor veel gekkigheid en gezelligheid en het leuke is dat jeugdleden uit alle groepen meegaan en tijdens de activiteiten door elkaar worden ingedeeld.

Ieder jaar vindt het kamp op een andere locatie plaats. Aan het einde van het seizoen deelt de Kampcommissie informatie uit over het kamp, en over hoe je je kunt inschrijven. De informatie zal te zijner tijd ook op deze pagina van de website komen.

Voor een impressie van het kamp van 2015, zie het fotoalbum, en dit filmpje.
Voor een impressie van het kamp van 2013, zie het filmpje.

Jeugdkamp 2018

Save the date!
Het Jeugdkamp vindt dit seizoen plaats van 6 t/m 8 juli 2018.
Geef je vast op via dit formulier, en dan volgt meer info zo spoedig mogelijk :)

Jeugdkamp 2017

Van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli waren we met een toffe groep jeugdleden te vinden in de bossen van Amerongen met veel gezelligheid en dolle spellen! Je vindt de foto’s in ons Facebook-album! :)

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij een van de leden van de Kampcommissie, via het e-mailadres jeugdkamp@badmintonclubdelft.nl.