Jeugdkamp

In het begin van de zomervakantie wordt er voor alle jeugdleden het Jeugdkamp georganiseerd.
Het weekend staat garant voor veel gekkigheid en gezelligheid en het leuke is dat jeugdleden uit alle groepen meegaan en tijdens de activiteiten door elkaar worden ingedeeld.

Ieder jaar vindt het kamp op een andere locatie plaats. Aan het einde van het seizoen deelt de Kampcommissie informatie uit over het kamp, en over hoe je je kunt inschrijven. De informatie zal te zijner tijd ook op deze pagina van de website komen.

Foto’s van het kamp van 2017 vind je in ons Facebook-album!
Voor een impressie van het kamp van 2015, zie het fotoalbum, en dit filmpje.

Jeugdkamp 2018

Het Jeugdkamp vindt dit seizoen plaats van 6 t/m 8 juli 2018. De deelnemers hebben inmiddels een mail ontvangen met alle informatie.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij een van de leden van de Kampcommissie, via het e-mailadres jeugdkamp@badmintonclubdelft.nl.