Jeugdtraining

Alle jeugdleden hebben de mogelijkheid om twee keer in de week te trainen, op woensdagavond en zondagochtend. De trainers maken de indeling voor de verschillende trainingsgroepen. De indeling is gebaseerd op leeftijd, sterkte en motivatie. Michel da Silva is de hoofdtrainer van de jeugd en zet het jaarplan uit. Samen met de andere trainers wordt hier invulling aan gegeven. De trainers worden ondersteund door assistenten, die de kinderen extra aandacht kunnen geven door ze af en toe apart te nemen.

Seizoen 2017-2018

Woensdag: 18.30 – 20.00 uur
wo 23 aug 2017 t/m wo 27 juni 2018

Zondag: 9.30 – 11.00 uur
zo 27 aug 2017 t/m zo 28 jan 2018

De jeugdgroep is dit jaar onderverdeeld in vier trainingsgroepen. Zie hieronder de indeling voor dit seizoen. Aan het einde van de avond (laatste kwartier) wordt er met iedereen partijen geoefend en kunnen de groepen dus gemixt worden.

Tijdens de Jeugdtraining wordt de kantine door de ouders beheerd, zie hiervoor het rooster:
Rooster Kantinedienst Jeugd 2017-2018

Groepsindeling 2018

Na de Kerstvakantie gaan we met een nieuwe indeling voor de trainingsgroepen werken, gebaseerd op de teamindeling. Ter voorbereiding op de competitie en tijdens de wedstrijden is het fijn om met je team samen te trainen en zo kunnen de trainers aandacht geven aan de punten die nog moeilijk gaan in de wedstrijden; geef het dan ook door aan je trainer als er iets niet lekker loopt.

Groep 1A : team 2 en 3
Groep 1B : team 4 en 5
Groep 2A : team 6 en 7
Groep 2B : team 8 en 9
Reserves worden bij de groepen ingedeeld naar leeftijd.

Groepsindeling 2017

Groep 1 en 2 worden afwisselend getraind door Michel, Maaike, Thijs en Albert. Groep 3 en 4 worden afwisselend getraind door Marcel, Jeroen, Rick en Wouter.

Indeling trainingsgroepen woensdag en zondag* totaan competitie:

Groep 1a
Evelien