Jeugdtraining

Alle jeugdleden hebben de mogelijkheid om twee keer in de week te trainen, op woensdagavond en zondagochtend. De trainers maken de indeling voor de verschillende trainingsgroepen. De indeling is gebaseerd op leeftijd, sterkte en motivatie. Michel da Silva is de hoofdtrainer van de jeugd en zet het jaarplan uit. Samen met de andere trainers wordt hier invulling aan gegeven. De trainers worden ondersteund door assistenten, die de kinderen extra aandacht kunnen geven door ze af en toe apart te nemen.

Seizoen 2018-2019

Woensdag: 18.30 – 20.00 uur
wo 29 aug 2017 t/m wo 19 juni 2018

Zondag: 9.30 – 11.00 uur
zo 26 aug 2017 t/m zo 17 feb 2018

De jeugdgroep is dit jaar onderverdeeld in vier trainingsgroepen. Zie hieronder de indeling voor dit seizoen, tot aan de kerstvakantie. Aan het einde van de avond (laatste kwartier) wordt er met iedereen partijen geoefend en kunnen de groepen dus gemixt worden.

Tijdens de Jeugdtraining wordt de kantine door de ouders beheerd; het rooster hiervoor volgt spoedig.

Daarna worden de groepen ingedeeld gebaseerd op de teamindeling voor de competitie, omdat het fijn is om met je team samen te trainen en samen met de trainers aandacht te geven aan de punten die nog moeilijk gaan in de wedstrijden; geef het dan ook door aan je trainer als er iets niet lekker loopt.

De indeling van de trainingsgroepen is via de nieuwsbrief met de spelers gedeeld.