Jeugdtraining

Alle jeugdleden hebben de mogelijkheid om twee keer in de week te trainen, op woensdagavond en zondagochtend. De trainers maken de indeling voor de verschillende trainingsgroepen. De indeling is gebaseerd op leeftijd, sterkte en motivatie. De trainers worden ondersteund door assistenten, die de kinderen extra aandacht kunnen geven door ze af en toe apart te nemen.

Seizoen 2019-2020

Woensdag: 18.30 – 20.00 uur
wo 4 sep 2019 t/m wo 17 juni 2020

Zondag: 9.30 – 11.00 uur
zo 6 sep 2019 t/m zo 16 feb 2020

De jeugdgroep is dit jaar onderverdeeld in vier trainingsgroepen. Zie hier de indeling voor dit seizoen:

Jeugd trainingsgroepen woensdag

Deze geldt tot aan de kerstvakantie. Daarna worden de groepen ingedeeld gebaseerd op de teamindeling voor de competitie, omdat het fijn is om met je team samen te trainen en samen met de trainers aandacht te geven aan de punten die nog moeilijk gaan in de wedstrijden; geef het dan ook door aan je trainer als er iets niet lekker loopt.

Tijdens de jeugdtraining wordt de kantine door de ouders beheerd.