RJC BC Delft Toernooi

rjclogo_1Ieder jaar organiseert BC Delft het RJC Toernooi voor jeugdspelers. Dit is een van de grootste jeugdtoernooien van de regio en BC Delft is trots dat het elk jaar weer een gezellig, sportief en druk toernooi kan organiseren.

Ons RJC toernooi is onderdeel van het Regio Jeugd Circuit, waarin 6 clubs uit de regio ieder een toernooi organiseren. Tijdens de toernooien wordt er gespeeld op sterkte van de competitie en er wordt ook naar je leeftijd gekeken. Hierdoor spelen de kinderen altijd wedstrijden tegen tegenstanders van gelijke sterkte. De onderdelen zijn zoveel mogelijk in poules ingedeeld, dus iedereen speelt meerdere wedstrijden per onderdeel. Kijk op de website regiojeugdcircuit.nl voor alle info en de regels voor inschrijving.

Opgeven voor RJC-toernooien kan via de website www.badmintonnederland.toernooi.nl. Geef het daarnaast ook door aan Ineke of William, want zij houden bij wie er van BC Delft meedoen aan de toernooien. Bij hen kun je meteen ook navragen in welke klasse je moet spelen.

Bekijk de foto’s van het RJC BC Delft Toernooi 2015 en alle winnaars in dit fotoalbum.
Bekijk de foto´s van de RJC Toernooien van dit seizoen in ons fotoalbum.
Op de Facebookpagina van het RJC vind je ook info en foto’s van de toernooien.
En op Youtube kun je ook een filmpje vinden van het RJC BC Delft Toernooi in 2012.

Meer informatie over het toernooi in het algemeen en over mogelijkheden voor sponsoring kun je verkrijgen via toernooileidster Ineke Lotgering via jeugd@badmintonclubdelft.nl.

Regio Jeugd Circuit Toernooien 2017-2018

In het nieuwe seizoen 2017-2018 zullen de populaire RJC-toernooien voor de zesde keer georganiseerd worden. Het 1e toernooi start al snel na de zomervakantie, zie hieronder. Het toernooi van BC Delft is het 3e toernooi in de reeks en we vinden het erg leuk om met veel leden mee te doen.

De data voor de RJC Toernooien van komend seizoen zijn:
1e RJC toernooi – za 9 en zo 10 sept   – DKC DenHaag
2e RJC toernooi – za 21 en zo 22 okt   – Mix Naaldwijk
3e RJC toernooi – za 25 en zo 26 nov  – BC Delft
(LET OP: dit zijn de juiste data van ons toernooi, er circuleren hier en daar nog oude data…)
4e RJC toernooi – za 9 en zo 10 dec    – BCRS Spijkenisse
5e RJC toernooi – za 6 en zo 7 jan       – TFS Barendrecht
6e RJC toernooi – za 24 en zo 25 feb   – Velo Wateringen

RJC BC Delft Toernooi 2016 – verslag

In het weekend van 19 en 20 november hebben wij weer het jaarlijkse RJC Toernooi bij BC Delft gehouden. Ruim 150 kinderen hebben gestreden in de verschillende klassen om de eerste plaats te behalen. Het was een zeer geslaagd toernooi waar een gemoedelijke sfeer hing terwijl iedereen toch fanatiek aan het badmintonnen was. Allebei de dagen liep het toernooi prima op tijd, we liepen zelfs een beetje voor wat voor iedereen natuurlijk prettig is, ook voor de ouders die hun kinderen op deze dagen begeleiden :)
Onze ouders hadden weer veel taarten e.d. gebakken welke door de bardiensten onder leiding van Nico verkocht werden aan de bezoekers. Er waren ook dit jaar weer een aantal BC Delft spelers die zichzelf in de prijzen hebben gespeeld: Britt, Ruby, Beau, Ruben, Cas, Dave, Marit en Robbie hebben ofwel eerste of tweede plaatsen behaald… heel goed gedaan !
We kijken terug op een heel fijn RJC toernooi en willen iedereen die geholpen heeft bij het organiseren en diegene die geholpen hebben op de dagen zelf van harte bedanken. Ook de sponsors bedankt, dankzij jullie is het organiseren van zo’n groot toernooi weer mogelijk gemaakt. We hebben ons als BC Delft met z’n allen weer van onze beste kant laten zien!