RJC BC Delft Toernooi

rjclogo_1Ieder jaar organiseert BC Delft het RJC Toernooi voor jeugdspelers. Dit is een van de grootste jeugdtoernooien van de regio en BC Delft is trots dat het elk jaar weer een gezellig, sportief en druk toernooi kan organiseren.

Ons RJC toernooi is onderdeel van het Regio Jeugd Circuit, waarin 6 clubs uit de regio ieder een toernooi organiseren. Tijdens de toernooien wordt er gespeeld op sterkte van de competitie en er wordt ook naar je leeftijd gekeken. Hierdoor spelen de kinderen altijd wedstrijden tegen tegenstanders van gelijke sterkte. De onderdelen zijn zoveel mogelijk in poules ingedeeld, dus iedereen speelt meerdere wedstrijden per onderdeel. Kijk op de website regiojeugdcircuit.nl voor alle info en de regels voor inschrijving.

Opgeven voor RJC-toernooien kan via de website www.badmintonnederland.toernooi.nl. Geef het daarnaast ook door aan Ineke of William, want zij houden bij wie er van BC Delft meedoen aan de toernooien. Bij hen kun je meteen ook navragen in welke klasse je moet spelen.

Bekijk de foto’s van het RJC BC Delft Toernooi 2015 en alle winnaars in dit fotoalbum.
Bekijk de foto´s van de RJC Toernooien van dit seizoen in ons fotoalbum.
Op de Facebookpagina van het RJC vind je ook info en foto’s van de toernooien.
En op Youtube kun je ook een filmpje vinden van het RJC BC Delft Toernooi in 2012.

Meer informatie over het toernooi in het algemeen en over mogelijkheden voor sponsoring kun je verkrijgen via toernooileidster Ineke Lotgering via jeugd@badmintonclubdelft.nl.

Regio Jeugd Circuit Toernooien 2018-2019

In het nieuwe seizoen 2017-2018 zullen de populaire RJC-toernooien voor de zevende keer georganiseerd worden. Het 1e toernooi start al snel na de zomervakantie, zie hieronder. Het toernooi van BC Delft is het 3e toernooi in de reeks en we vinden het erg leuk om met veel leden mee te doen.

De data voor de RJC Toernooien van komend seizoen zijn:

• 1 & 2 september 2018 ( bij BC DKC te Den Haag) – inschrijving geopend
  • 27 & 28 oktober 2018 (bij BC Mix te Naaldwijk) – inschrijving geopend
  • 24 & 25 november 2018 (bij BC Delft)
  • 8 & 9 december 2018 (bij BCRS te Spijkenisse)
  • 5 & 6 januari 2019 (bij The Flying Shuttle te Barendrecht)
  • 23 & 24 februari 2019 (bij VELO te Wateringen)