Zilveren Shuttle Toernooi

Al heel veel jaren organiseert BC Delft samen met clubs uit de buurt (Pijnacker, Deo, Den Hoorn, SwetiDay, Schipluiden, Pip) het Zilveren Shuttle Toernooi voor de jeugdleden.

Er wordt gestreden om de Zilveren Shuttle! Je wordt ingedeeld op sterkte en speelt in een poule met en tegen elkaar, dus je speelt lekker veel wedstrijdjes. Marjolein en Annemieke (moeder van Rens & Mees) verzorgen de deelname van BC Delft aan dit toernooi. Bekijk foto’s van eerdere edities van het toernooi op onze Facebookpagina.

Op de zondag dat het toernooi wordt georganiseerd is er voor de jeugdleden geen training, dus iedereen kan gezellig meedoen aan het toernooi.

Zilveren Shuttle Toernooi 2018

Zondag 30 september is in Sporthal de Viergang het Zilveren Shuttle toernooi gespeeld samen met de badmintonverenigingen uit Berkel, Nootdorp, Schipluiden, Delft en Pijnacker. Van BC Delft waren er zowel in de ochtend als de middag hele gezellige spelers aanwezig, in totaal 33 van onze leden. De organisatie was zeer blij jullie allemaal op de afgesproken tijd en plaats te zien, onze complimenten daarvoor!

Er is zeer goed gespeeld door BC Delft!! Er zijn in totaal 16 Zilveren Shuttles in de handen van onze leden terecht gekomen en dat zegt natuurlijk wel wat!
In de ochtend speelden de kinderen in de niveaus opstap 3 en 4, Klasse U11 en U13 en alle nieuwelingen, en gingen er Zilveren Shuttles naar Rifqi, Paul, Janis, Maike, Olivier, Maya, Nikki Poppink, Jasmijn en Sarah.
In de middag speelden de kinderen in de klasse U15, U17-1 en U17-2 en zijn Maarten, Johan, Marjorie, Uyou, Kornelia en Tess in de prijzen gevallen.
Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd!

Volgend jaar zal dit toernooi gespeeld worden in onze eigen hal op zondag 29 september! We hopen jullie daar weer in grote getale te zien.

Zilveren Shuttle Toernooi 2017

Op zaterdag 30 september 2017 hebben we samen met 5 andere verenigingen uit de regio het traditionele Zilveren Shuttle toernooi gespeeld. Dit keer in de kleine Oostmeerhal van BVV PIP. BC Delft was weer goed vertegenwoordigd!

Er is dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van het denkvermogen van een computer! De sport-software ondersteunde ons bij de organisatie van het toernooi. De te spelen onderdelen, de deelnemers, de baanverdeling, de wedstrijdvolgorde en natuurlijk de puntentelling was met een paar drukken op de knop geregeld en de printer maakte overuren! Onze traditionele wedstrijdformulieren zijn dus voor het eerst in de kast gebleven. We moesten daar natuurlijk wel even onze draai in vinden maar na wat startstrubbelingen liep alles soepel en vlot! De voordelen van de laptop hebben we duidelijk gemerkt en is wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Er zijn met en tegen elkaar heel wat wedstrijden gespeeld met natuurlijk wat zoete ondersteuning. Alle deelnemers kregen een vaantje en alle nummers 1 en 2 van iedere poule ontvingen een “Zilveren Shuttle”.

’s Morgens speelden Nikki, Amel, Rifqi, Olivier, Xingqi, Paul, Milan, Liselot, Femke, Mees, Loes, Lynn, Maike, Samarinde, Quintus, en Izaak. Er is supergezellig en natuurlijk op en top sportief gespeeld! Nikki, Olivier en Rifqi vielen in de prijzen en werden beloond met een mooie Zilveren Shuttle.
‘s Middags speelden Ruby, Lincy, Tess, Ouyu, Iris, Robin, Daphne, Mark, Giani, Gitte, Britt, Isabelle, Olaf en Donnie. Hier vielen Daphne, Robin en Olaf in de prijzen. Nogmaals van harte gefeliciteerd!!!

De foto’s van dit gezellige toernooi staan op onze Facebook-pagina.

Volgend jaar is er natuurlijk weer een Zilveren Shuttle toernooi! Doe je weer mee?

Zilveren Shuttle Toernooi 2016

Op zondag 25 september 2016 vond het Zilveren Shuttle Toernooi plaats; dit jaar werd het toernooi op één dag gespeeld en vond plaats bij ons in Delft in sporthal de Brasserskade. Organisator Annemieke vertelt:

BC Delft zich goed laten zien tijdens het Zilveren Shuttle Toernooi; de opkomst was optimaal en met geen enkele afzegging werd het een gezellige boel. Dat is waar we voor gegaan zijn en de sportieve leden verdienen hiervoor een dikke pluim!

In de ochtend speelden 9 poules en in vijf daarvan zijn prijzen voor BC Delft gevallen. Britt sleepte een mooie 2e prijs in de wacht en Xingqi, Kornelia, Rick en Ouyu werden knap 1e in hun poule.
In de middag speelden er 6 poules en in twee daarvan viel BC Delft wederom in de prijzen: Stefan en Mathijs behaalden de 2e plaats en Ruben een 1e plaats.
Gefeliciteerd allemaal met jullie Zilveren Shuttles!

Volgend jaar is er weer een nieuwe kans en we dagen jullie bij deze uit om bovenstaande scores nog verder op te krikken :)

We willen iedereen bedanken voor jullie inzet, en niet te vergeten… veel dank aan alle ouders die in de rol van supporter of teller hun steentje hebben bijgedragen aan dit toernooi!