Feest Brasserskade

Op zaterdag 24 juni 2017 heeft BC Delft in stijl afscheid genomen van Sporthal Brasserskade, waar we vele jaren met plezier (en succes :)) hebben gebadmintond. De foto’s kun je vinden in het Facebook-album!

***

Zaterdag 24 juni 2017 organiseert BC Delft een fantastische feestdag met activiteiten voor jong en oud. Deze feestdag wordt gehouden ‘ter ere’ van het sluiten van Sporthal Brasserskade. Na vele jaren gebruik te hebben gemaakt van deze sporthal valt het afscheid BC Delft zwaar, maar het is wel een mooi excuus voor een feestje! :)

Je hebt de mooie posters, gesponsord door Printhetzo.nl, vast al zien hangen. Hier volgt meer informatie over het programma van deze feestdag.

Voor de jeugd en kids van onze senioren beginnen we met leuke spelletjes; oud-Hollandse spelen, maar ook moderne spelletjes, gesponsord door Vanderkruit. Sponsor Partyverhuren.nl levert een wel heel toffe bijdrage… we hebben op Facebook inmiddels de attractie verklapt; hier wil je bij zijn!
Iets lekkers te eten tussendoor zal niet ontbreken. Vergeet niet om ook je broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

Het eten ’s avonds is goed verzorgd. We vertellen nog niet wat we gaan eten, maar het zal smullen worden. Tijdens het eten sluiten de senioren aan, en ook oud-leden zijn welkom.

Na het eten begint het feest voor de jeugd met een leuke dj. Dan gaat ook het GOD-entoenooi van start. Iedereen die ooit bij BC Delft heeft gespeeld is welkom om een shuttletje te komen slaan. De zaalhuur wordt ons aangeboden door de Gemeente Delft, en shuttles worden voor de gelegenheid gesponsord door Allrackets.com. Als de senioren uitgespeeld zijn en nog kunnen staan, kunnen ook zij hun dance moves laten zien op het feest. Tijdens het feest zal er ook een veiling zijn van de spullen uit de kantine die niet mee worden verhuisd, lees daarover meer op de verhuispagina.

Thema van het feest is “blauw-wit“, dus trek iets aan in deze kleuren, bijvoorbeeld je oude BC Delft competitieshirt!

Het programma op een rij:
14:00 tot 17:00u Spelletjes voor de jeugd
17:30 tot 19:00u Eten voor iedereen
19:00 tot 21:00u Feest voor de jeugd / GOD-entoernooi voor senioren en oud-leden
21:00 tot … Feest!

Opgeven:
Je kunt jezelf opgeven door een e-mail te sturen naar bcdelftfeest2017@gmail.com.
Zet in de e-mail de namen van de personen die komen en aan welke activiteiten zij willen deelnemen (spellen / eten / GOD-entoernooi / feest).
Als je Facebook gebruikt, kun je je ook aanmelden voor de afgeschermde groep, waar allerlei leuke info en oude foto’s worden gedeeld.

Er komt ook een speciaal “BC Delft zeg dag tegen de Bras” sport-shirt, te koop voor €15,-. Heb je interesse in zo’n shirt geef dan gelijk je maat door.

Kosten eten:
Tot en met 15 jaar: € 5,-
Vanaf 16 jaar : € 10,-
Er zijn verder geen kosten verbonden aan de spelletjes en het feest.
Betaling kan worden gedaan op rekening NL55 INGB 0005502907 tnv Badmintonclub Delft.

De Feestcommissie hoopt jullie allemaal te verwelkomen op deze feestdag!

Groetjes,
Susanne, Laura, Kira, Sten, Thijs, Wouter en Ronny