GOD-en Toernooi

Aan het eind van het seizoen wordt door Eelco Theuvenet, zelf actief oud-lid van BC Delft, het Gouwe Ouwe Delftenaren Toernooi, ofwel het GOD-en Toernooi, georganiseerd. Het toernooi is toegankelijk voor alle leden en oud-leden van BC Delft. Er worden uiteraard partijtjes gespeeld, maar er is tijdens en na het spelen ook zeker ruimte om bij te praten en sterke verhalen over ‘vroeger’ te vertellen.

De afgelopen jaren heeft het GOD-en Toernooi garant gestaan voor weerzien tussen oude teamgenoten, veel gezelligheid en… veel spierpijn!
Voor een impressie van het GOD-en Toernooi van 24 juni 2015: het afsluitend bericht van organisator Eelco.

Wil je als oud-lid graag meedoen, maar heb je tot op heden geen uitnodiging gekregen? Misschien zijn je gegevens zoek! Stuur ons een bericht via info@badmintonclubdelft.nl, dan zorgen we dat je voor de komende editie wordt uitgenodigd.

GOD-en Toernooi 2018

Op woensdag 20 juni is er weer een GOD-entoernooi, waar alle oudleden welkom zijn om vrij te komen spelen. Vanaf 20:00u kan iedereen de baan op, en ervoor is er al een gezellig inloop. Meer info volgt!

GOD-en Toernooi 2017

Dit jaar geen ‘standaard’ GOD-entoernooi, maar het Eindfeest Brasserskade! Ook daar ben je als oud-lid meer dan welkom om een shuttletje te slaan, en ook om mee te eten en te feesten na afloop.

GOD-en Toernooi 2016

Op woensdag 22 juni vindt het GOD-en Toernooi van dit jaar plaats. Als het goed is hebben alle oud-leden en leden hiervoor van organisator Eelco een uitnodiging gekregen per mail.

In kort het programma voor de avond: vanaf 18:00u wordt er voor saté gezorgd zodat we met een goed gevulde maag om 20:00u kunnen starten met de partijen, tot ongeveer 22:00u, waarna de kantine uiteraard nog steeds geopend is. Geef je voor 8 juni op bij Eelco!

Zie ook het Facebook-event en de uitnodiging: Uitnodiging GOD-en Toernooi 2016