Grote Clubactie

gca_1BC Delft doet ieder jaar mee aan de Grote Clubactie. Door het verkopen van loten verdienen we sponsorgeld voor de club (van elk lot à €3 gaat €2,40 naar BC Delft), waarmee we weer leuke activiteiten kunnen organiseren, zoals het Zilveren Shuttle Toernooi en het Jeugdkamp. Alle leden wordt gevraagd zoveel mogelijk loten te verkopen aan ouders, opa/oma, buren, familie, kennissen en op werk. Lotenkopers maken met de loten kans op leuke prijzen, net als lotenverkopers!

Grote Clubactie 2017

De Grote Clubactie is inmiddels ten einde. We hebben met elkaar weer een mooi bedrag opgehaald voor de club. Hoeveel precies maken we binnenkort bekend. Op wo 13 december is de trekking, dus dan weten de lotenkopers of zij in de prijzen zijn gevallen!
Bekijk daarvoor de online lotenchecker…

Dit jaar kunnen er ook weer online loten worden gekocht; handig voor al je familie en vrienden op afstand! Via badmintonclubdelft.nl/gca kom je op een speciale actiepagina, waarmee je direct online loten van BC Delft kunt bestellen. Deze loten hoef je niet meer in je boekje bij te schrijven.

Daarnaast is er nog het Superlot. Deze kost €150 en bevat 50 loten. Een Superlot kun je bijvoorbeeld aan iemand verkopen die een winkel of bedrijf heeft, en de loten als presentje aan klanten kan uitdelen. BC Delft kan je kopers van Superloten extra publiciteit geven op haar website en Facebook-pagina, of we kunnen samen een andere leuke tegenprestatie verzinnen!

Op woensdag 29 november moeten alle lotenboekjes zijn ingeleverd; je kunt je boekje inleveren in de doos die op de bar staat of bij Jolanda. Daar kun je ook een nieuw boekje halen, mocht de jouwe al vol zijn! :)

Meer informatie is verkrijgbaar bij de jeugdcommissie via jeugdcommissie@badmintonclubdelft.nl of vraag Jolanda (moeder Britt en Lynn).