Rabobank Sponsorfietstocht

Ieder jaar in september wordt er door de Rabobank een Sponsorfietstocht georganiseerd waarmee we sponsorgeld voor de vereniging bij elkaar kunnen fietsen.

De Rabobank Sponsorfietstocht werkt heel eenvoudig. Voor iedereen die namens een vereniging of stichting meedoet en de Sponsorfietstocht van 30 kilometer uitrijdt, stort de Rabobank €10 in de kas van die vereniging of stichting.
BC Delft gebruikt het bij elkaar gefietste geld voor ons RJC toernooi in november; de deelnemers van BC Delft krijgen daar een onderdeel vergoed.

Opbrengst 2015

Met de afgelopen editie van de Rabobank Sponsorfietstocht op 20 september 2015 is maar liefst €290 bij elkaar gefietst voor de club. Aan de fietsers: super gedaan allemaal!

Het thema was dit jaar “Ik Hou van Holland” . We hebben met z’n allen een outfit bedacht en zijn om 11:00u vertrokken voor de fietstocht. Onderweg zijn er bij alle stempelposten stempels opgehaald. De route was met veel zorg uitgezet door Toerclub Pijnacker en voer langs de mooiste plekken in en rond Delft, Lansingerland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp.