Lustrum

LUSTRUM BC DELFT

Badmintonclub Delft is opgericht op 20 juni 1969 door de toen bestaande Delftse verenigingen Zhoeff, ABCD en BCC. Nu dus al 50 jaar een begrip in Delft en omstreken. Begonnen in sporthal de Buitenhof, vanaf 1975 verhuisd naar de Brasserskade en nu alweer 2 jaar in de sporthal van scholengemeenschap Delfland. Reden voor een feest!

Zaterdag 22 juni gaan we dit lustrumfeest met jullie vieren met verschillende activiteiten in het thema Summer of ‘69. Wij willen alle leden en oud-leden uitnodigen om dit met ons te vieren.

Programma:

**om 14:30 uur : het welbekende GODen toernooi in de zaal; alle leden en oud-leden kunnen een shuttletje slaan onder leiding van Eelco Theuvenet. Wie niet speelt kan gezellig babbelen en borrelen en kijken naar de spectaculaire wedstrijden op de baan.

**Om 16:45  uur zal onze voorzitter het woord tot ons allen richten en het lustrum officieel inluiden door het aansnijden van de taart.

**Om 17:00 uur zal badminton-international Imke van der Aar een clinic geven voor onze jeugdleden.

In de kantine zijn allerlei oude foto’s en weetjes te vinden uit de geschiedenis van onze club

** Om 19.00 uur zal het Indisch buffet worden geopend en kunnen we heerlijk smullen van het eten van Toko Menteng (kosten €10,- p.p.). Voor de jeugd is er patat (kosten €2.50 p.p.).

** Om 20:30u gaat het feest beginnen. De muziek wat harder, stoelen aan de kant en gaan ….!!

Dus…zet de datum in je agenda, vertel het aan je (oude) teamgenoten en kom gezellig dit lustrum met ons vieren !! Graag van tevoren aanmelden voor de verschillende onderdelen via onderstaand aanmeldformulier

Link aanmeldformulier : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKSfdTO8EaqB603y2MAdFsMjMWXDzdUB-SIXtvtQx_gsU9_g/viewform?usp=sf_link

Vragen / opmerkingen ?? mail ons gerust (lustrum50@badmintonclubdelft.nl)

Tot de 22e juni!!