Lustrum

LUSTRUM BC DELFT

Badmintonclub Delft is opgericht op 20 juni 1969 door de toen bestaande Delftse verenigingen Zhoeff, ABCD en BCC. Nu dus al 50 jaar een begrip in Delft en omstreken. Begonnen in sporthal de Buitenhof, vanaf 1975 verhuisd naar de Brasserskade en nu, sinds 2017, in de sporthal van scholengemeenschap Delfland. Afgelopen zomer was er, gezien ons 50-jarig bestaan, reden voor een feest!

Zaterdag 22 juni 2019 werd dit lustrum gevierd in het thema Summer of ‘69. Veel leden en oud-leden waren aanwezig om dit met ons te vieren.

Terugblik Programma Lustrumfeest

**om 14:30 uur : het welbekende GODen toernooi met dank aan Eelco Theuvenet. Wie niet speelde kon gezellig babbelen en borrelen en kijken naar de spectaculaire wedstrijden op de baan.

**Om 16:45 uur Officieel woord van de voorzitter en aansnijden van de taart.

**Om 17:00 uur Badmintonclinic met international Imke van der Aar.

** Om 19.00 uur Indisch buffet met dank aan Toko Menteng

** Om 20:30 uur Lustrumfeestavond