Aan het woord…

• Naam: Ron Tiegelaar
  • Leeftij: 57 jaar
  • Beroep: bedrijfseigenaar

Hoe ben je bij BC Delft gekomen?

Ik ben bij BC Delft gekomen via mijn dochter Marit, die trainde enige jaren geleden bij  VTC  van Michel da Silva. Marit speelde toen nog in de jeugd bij BC Mix in Naaldwijk maar mocht daar geen seniorencompetitie gaan spelen vanwege haar leeftijd. Via Michel kregen we een mailtje dat er bij BC Delft plek was voor een “dame” in de toenmalige derde klasse. Zo is het eigenlijk begonnen en reden we  twee keer in de week naar de  training  en op zondag naar de competitiewedstrijden.

Wat vind je leuk (of juist niet) aan BC Delft?

Daar kan ik kort over zijn, de mensen die spelen bij BC Delft maken de club tot wat het is. Wat opvalt is de onderlinge gezelligheid en betrokkenheid. Ook als je zoals ik niet speelt kun je toch met vrijwel iedereen een praatje maken. Wat ik ook erg goed vind is de opvang van jonge spelers bij de trainingen en in de competitieteams.

Wat voor bedrijf is PP Orchideen?

Wij zijn een glastuinbouwbedrijf dat Orchideeen potplanten maakt en verhandelt. De soorten die we verhandelen zijn allemaal, met een moeilijk woor, Paphiopedilums. We zijn 26 jaar geleden klein  gestart en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Europa op het gebied van Paphiopedilums.  Alle info over ons bedrijf kun je overigens lezen op www.pporchideeen.nl

Waarom sponsor je BC Delft?

Ik sponsor BC Delft niet om naamsbekendheid of zo, maar eigenlijk meer omdat ik het BC Delft gun om financieel iets meer armslag te hebben en uiteraard ook omdat Marit bij BC Delft speelt, dat is natuurlijk ook een factor.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Naast het spelen voor  “Taxi chauffeur“  ga ik graag naar een concert of festival (Pinkpop bijvoorbeeld). Even uitwaaien op het strand is lekker en ik probeer af een toe een balletje te slaan op de golfbaan.

Heb je nog een boodschap voor onze leden?

Blijf vooral de leuke vereniging die jullie nu al zijn, help mee met wat dan ook indien nodig en laat het niet afhangen van een paar mensen.