Aan het woord… Thijs Bril

Studie:
Technische Informatica
BC Delft-lid vanaf:
Volgens mij vanaf mijn 8e, maar ik had al een badmintonracket in mijn handen voordat ik kon lopen. Ik ging vroeger vaak mee om bij mijn ouders te kijken en stiekem zelf over te slaan.
Rol bij BC Delft:
Algemeen bestuurslid

Wat is er zo leuk aan BC Delft?
Het is altijd gewoon heel erg gezellig. Er wordt altijd lol gemaakt met een erg gezellige groep. Als je met een grote groep naar een toernooi gaat, of het nou met de jeugd was of nu met de senioren, ben je echt een groep. Iedereen komt altijd bij je kijken om je aan te moedigen wat natuurlijk erg leuk is. En tijdens het wachten tussen de wedstrijden door is er altijd wel tijd voor spelletjes. Ik heb ook één jaartje niet bij BC Delft gespeeld, maar dan kom je er al snel achter dat het toch nergens zo gezellig is als bij ons!

thijs02 Wat zijn je sportieve hoogtepunt en dieptepunt bij BC Delft?
Dieptepunt: dat is eigenlijk vrij recent, door een operatie aan mijn schouder heb ik zo goed als het hele competitieseizoen gemist.
Hoogtepunt: ik heb niet een specifiek hoogtepunt. De overvaltoernooien zijn altijd een hoogtepunt net zoals de jeugdkampen.

Wat doe je voor BC Delft?
Ik zit in het bestuur van de club als algemeen bestuurslid. Dit wil zeggen dat ik mee denk over hoe het verder moet met de club en hoe we dingen kunnen verbeteren en meestal dan dus ook de taakjes krijg die niemand wil ;) Verder help ik mee bij de jeugdtrainingen, wat ik altijd erg leuk vind. Het is verbazingwekkend om te zien hoe snel die kleintjes vooruit gaan en dan helemaal leuk om te weten dat jij eraan hebt bijgedragen.

Wie wil je graag nomineren voor het volgende ‘Aan het woord…’-stukje?
Bij deze nomineer ik onze top-barman Nico!