Sponsoren

Op dit moment wordt BC Delft bij toernooien ondersteund door sponsoren. Een aantal daarvan zijn vast sponsor en een aantal sponsoren incidenteel. Met beide zijn wij erg blij!

Naast de sponsoring van onze toernooien is BC Delft op zoek naar een vaste sponsor, om onze bron van inkomsten te verduurzamen en zo voor onze leden een solide basis te kunnen bieden om nog vele jaren hun favoriete sport te kunnen beoefenen.

Al enige jaren zijn de gemeentelijke subsidies helaas opgedroogd en blijven de overige kosten gewoon stijgen, dus elke financiële bijdrage in geld of in natura wordt erg op prijs gesteld. Hoe meer sponsoring, hoe meer we voor onze leden kunnen doen en hoe betaalbaarder we het lidmaatschap voor iedereen kunnen blijven aanbieden. Daarnaast biedt sponsoring vaak een opening naar leuke samenwerkingsverbanden, denk aan het verzorgen van clubkleding of het verzorgen van eten of hapjes tijdens toernooien of sociale activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van BC Delft? Wij vertellen u graag meer over de sponsormogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op via info@badmintonclubdelft.nl zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.