BC Delft op Sponsorkliks.nl

Sponsor BC Delft door je online bestellingen voortaan via Sponsorkliks.nl te doen!
Helemaal gratis en zonder aanmelden voor jou als besteller.

Het werkt als volgt:

1. Klik hier om naar onze pagina op Sponsorkliks.nl te gaan
  2. Gebruik het zoekveld boven de lijst met shops om snel te zoeken.
  3. Doe je bestelling zoals gebruikelijk (zorg er wel voor dat je in hetzelfde scherm blijft).
Als je vaak mobiel online winkelt, dan kun je ook de speciale Sponsorkliks-app downloaden, om het je nóg makkelijker te maken. Kijk links in het menu op deze pagina voor de link naar de Android- of iOS-app.
Er zijn ontzettend veel services en webshops bij Sponsorkliks.nl aangesloten: van Thuisbezorgd.nl tot Zalando, van Coolblue tot D-reizen en Disneyland, en nog veel meer grote en kleinere webshops op het gebied van mode, vakanties, hotels, energie, cadeaus, kantoorartikelen, en zelfs bloembollen. Ook zijn er elke week speciale aanbiedingen waarmee je bijvoorbeeld korting krijgt.

Benieuwd wat dit de club oplevert? Nou, inmiddels al meer dan €400!
Bekijk het transactieoverzicht van BC Delft om te zien waar het meeste geld wordt verdiend :)

Niet alleen leden kunnen BC Delft hiermee helpen, maar ook familie en vrienden, dus zegt het voort… Alvast bedankt voor jullie hulp!

sponsorkliks_2Waarom deze extra stap?
BC Delft kan wel een extra zakcentje gebruiken, zodat we voor onze leden leuke activiteiten kunnen blijven organiseren en af en toe nieuw materiaal kunnen aanschaffen.

Behalve de extra stap om via deze pagina bij de shop van je keuze te komen hoef je niets te doen en je merkt er als het goed is ook niets van verder; jij krijgt je bestelling zoals gebruikelijk en ook het bedrag van je aankoop zal onveranderd zijn. De shop betaalt BC Delft achter de schermen een commissie als er op deze manier wordt besteld. Al deze commissies bij elkaar kunnen flink oplopen als iedereen meehelpt. Met name hotels leveren voor de club veel op, dus vergeet vooral niet even te kijken en sponsoren als je je vakantie of uitstapje boekt.