BC Delft op Sponsorkliks.nl

Sponsor BC Delft door je online bestellingen voortaan via Sponsorkliks.nl te doen!
Helemaal gratis en zonder aanmelden voor jou als besteller.

Het werkt als volgt:
  1. Klik hier om naar onze pagina op Sponsorkliks.nl te gaan
  2. Gebruik het zoekveld boven de lijst met shops om snel te zoeken.
  3. Doe je bestelling zoals gebruikelijk (zorg er wel voor dat je in hetzelfde scherm blijft).
Als je vaak mobiel online winkelt, dan kun je ook de speciale Sponsorkliks-app downloaden, om het je nóg makkelijker te maken. Kijk links in het menu op deze pagina voor de link naar de Android- of iOS-app.
Met SponsorKliks kan je nu dus zelf een financiële bijdrage leveren aan BC Delft, zonder dat het jou een cent extra kost!Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en BC Delft ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar BC Delft.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je BC Delft ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BC Delft. Voor jou een kleine moeite, voor BC Delft zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van BC Delft. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert BC Delft hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch BC Delft weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor BC Delft is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Benieuwd wat dit de club oplevert? Nou, inmiddels al meer dan €1.200!
Bekijk het transactieoverzicht van BC Delft om te zien waar het meeste geld wordt verdiend :)

Niet alleen leden kunnen BC Delft hiermee helpen, maar ook familie en vrienden, dus zegt het voort… Alvast bedankt voor jullie hulp!

sponsorkliks_2Waarom deze extra stap?
BC Delft kan wel een extra zakcentje gebruiken, zodat we voor onze leden leuke activiteiten kunnen blijven organiseren en af en toe nieuw materiaal kunnen aanschaffen.

Behalve de extra stap om via deze pagina bij de shop van je keuze te komen hoef je niets te doen en je merkt er als het goed is ook niets van verder; jij krijgt je bestelling zoals gebruikelijk en ook het bedrag van je aankoop zal onveranderd zijn. De shop betaalt BC Delft achter de schermen een commissie als er op deze manier wordt besteld. Al deze commissies bij elkaar kunnen flink oplopen als iedereen meehelpt. Met name hotels leveren voor de club veel op, dus vergeet vooral niet even te kijken en sponsoren als je je vakantie of uitstapje boekt.