BC Delft bij de Vriendenloterij

BC Delft is als sportvereniging aangemeld bij de VriendenLoterij. Mocht je in het bezit zijn van een lot, vergeet dan niet onze club te steunen! 50% van je inleg komt dan namelijk bij onze club terecht. Je moet alleen wel specifiek aangeven dat je BC Delft als ‘vereniging naar keuze’ wilt steunen. Je kunt dit doen door contact op te nemen met de Ledenservice van de Vriendenloterij via 0900 – 300 1400 (normaal tarief). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Ben je nog geen lid en wil je gaan meespelen? Dan kun je je aanmelden via de website van de Vriendenloterij en direct aangeven dat je onze club wilt steunen (kies voor de optie: ik steun een vereniging naar keuze).

Alle beetjes helpen!