BC Delft Toernooi

Ieder jaar organiseert BC Delft haar eigen toernooi. Sinds enige jaren bestaat het toernooi uit twee eendagstoernooien: op zaterdag een toernooi voor competitiespelers en op zondag een recreantentoernooi.
Het toernooi wordt bezocht door meer dan 200 spelers en door de datum is het de ideale gelegenheid om een paar weken na de competitie weer eens serieuze wedstrijden te spelen.
Niet alleen leuk om mee te doen, maar dus ook reden genoeg om te komen kijken!
Bekijk foto’s van eerdere edities op onze Facebookpagina.

BC Delft Toernooien 2018

Zaterdag 24 februari 2018 organiseert BC Delft een eendagstoernooi voor de categorieën 2, 4 en 6. Er wordt gespeeld in een poule-afvalsysteem waardoor elke speler per inschrijving minstens twee partijen speelt. Zondag 25 februari is het recreantentoernooi, in de categorieën beginners en gevorderden. De inschrijving voor beide toernooien is inmiddels geopend. Schrijf je snel in, want zeker het 2-4-6 toernooi zit altijd snel vol!

Inschrijven voor het 2-4-6 toernooi
Inschrijven voor het recreantentoernooi

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de Facebookpagina van het toernooi.

De toernooicommissie is op zoek naar mensen of bedrijven die het toernooi willen sponsoren. Dat kan zowel met een geldelijke bijdrage als ook in natura, bijvoorbeeld in de vorm van prijzen voor het recreantentoernooi of etenswaar tijdens de toernooien. Sponsors kunnen een baan sponsoren tijdens de toernooien en worden ook genoemd op de toernooiwebsite, de Facebook-pagina, en e-mails naar deelnemers. Heeft u interesse, neem dan gerust contact op met de Toernooicommissie op toernooi@badmintonclubdelft.nl.

Wij bedanken onze sponsoren van het BC Delft Toernooi 2018:

P.P. Orchideeën

FysioPhysics