Seniorencompetitie

De senioren van BC Delft spelen Najaarscompetitie en vaak ook Voorjaarscompetitie, zowel met gemengde teams als met een herenteam. Op onderliggende pagina’s vind je meer informatie over de competitieteams, de wedstrijdschema’s, en uitslagen en standen in de poules.

De Najaarscompetitie, die vanaf half september tot en met januari wordt gespeeld, is de grootste competitie. Maar liefst 9 teams en circa 55 leden vertegenwoordigen onze club; dat is bijna de helft van de vereniging! Onder de spelers zijn ook een aantal van de oudere jeugdleden, die op deze manier hard zullen groeien als badmintonners.

Het nieuwe competitieseizoen staat voor de deur! Bekijk hier de Teamindeling en informatie Najaarscompetitie 2018-2019.