Bar

BC Delft maakt gebruik van de kantine van SC Delftland, waar wij tijdens de speeluren onze eigen bar bedrijven. De bar is in beheer van een enthousiaste barcommissie en wordt draaiende gehouden met de hulp van onze leden middels een bardienstrooster. De bar is een leuke plek om tijdens of na het spelen even bij te komen van al het sportieve geweld, en bij te kletsen onder het genot van een drankje.

Tijdens en na alle trainingen, thuiswedstrijden en onze toernooien is de bar geopend. Er worden warme en koude dranken verkocht, en er zijn diverse zoete en hartige snacks te verkrijgen. Tijdens toernooien wordt de bar uitgebreid met een hapjesbar, en is er ook taart en een uitgebreider assortiment warme snacks te verkrijgen. Ook bij andere momenten van gezelligheid vormt de bar het centrum van de club.

Bekijk de bardienstroosters van dit seizoen.