Clubkleding

clubshirt-achter

Trots als onze leden zijn spelen we tijdens competitiewedstrijden en toernooien in een mooi clubshirt! Heb jij al zo’n mooi BC Delft-shirt?

Alle leden van BC Delft spelen  tijdens competitiewedstrijden in het clubshirt met logo van onze sponsor “Veelzijdig van Velzen”. De kleur van je broekje of (broek)rokje is naar eigen keuze. Het clubshirt is goed voor het club- en teamgevoel, en de herkenbaarheid, maar het ziet er vooral superleuk uit als de hele hal gevuld is met al die blauw-witte shirts!

Het clubshirt is verkrijgbaar voor €15,00 en kan via Susanne Bakker of Laura Elprama aangevraagd worden. Wil je een shirt passen of bestellen, vraag het Susanne susanne@badmintonclubdelft.nl of Laura laura@badmintonclubdelft.nl.

shirt-logo