Clubkleding

Vanaf seizoen 2018-2019 zullen we in een nieuw clubshirt gaan spelen! In de eerste speelweken (eind augustus 2018) zal er de mogelijk zijn om het nieuwe shirt te passen en je shirt te bestellen.
Heb jij al zo’n mooi BC Delft-shirt? Onze leden spelen trots in ons clubshirt!

Alle leden van BC Delft zijn verplicht om tijdens competitiewedstrijden het clubshirt te dragen. De kleur van je broekje of (broek)rokje is naar eigen keuze. Het clubshirt is goed voor het club- en teamgevoel, en de herkenbaarheid, maar het ziet er vooral superleuk uit als de hele hal gevuld is met al die blauw-witte shirts!

Het clubshirt is in heren- en damesmodel verkrijgbaar en kost €25,00 en kan via Susanne Bakker (senioren Team 3) aangevraagd worden. Wil je een shirt passen of bestellen, vraag het Susanne via susanne@badmintonclubdelft.nl.

Ook met de nieuwe shirts zullen we kijken of het nuttig is om aan het eind van het seizoen voor de Jeugdspelers een ruilmarkt te organiseren, waar zij hun clubshirt kunnen doorverkopen als ze eruit zijn gegroeid.