Clubkleding

Heb jij al zo’n mooi BC Delft-shirt? Veel leden spelen trots in ons clubshirt!

clubshirtAlle leden van BC Delft zijn verplicht om tijdens competitiewedstrijden het clubtenue te dragen, bestaande uit een clubshirt en een donkerblauw of wit broekje of (broek)rokje naar eigen keuze.
Goed voor het club- en teamgevoel, en de herkenbaarheid, maar het ziet er vooral superleuk uit als de hele hal gevuld is met die blauw-witte shirts!

Het clubshirt is in heren- en damesmodel verkrijgbaar en kost €32,50 en kan via Susanne Bakker (senioren team 2) aangevraagd worden. Wil je graag een shirt passen of bestellen, neem dan contact op met Susanne via susanne@badmintonclubdelft.nl.

Aan het eind van het jaar wordt er voor de Jeugdspelers een ruilmarkt georganiseerd om clubshirts door te verkopen als je eruit bent gegroeid.