Contributies

De contributie van BC Delft is opgebouwd uit een basiscontributie die al onze leden betalen, aangevuld met een bedrag voor eventuele trainingen of competities waaraan wordt deelgenomen. Hieronder vind je een overzicht van de contributiegelden behorend bij de losse onderdelen.

Heb je vragen over de contributie? Neem dan contact op met de penningmeester via penningmeester@badmintonclubdelft.nl.

Contributietarieven 2017-2018

Jeugd:

Basiscontributie €125
Training zondag + woensdag €75
Jeugdcompetitie €46,50

Senioren (vanaf 18 jaar):

Basiscontributie €165
Training competitie (maandag) €80 veer /
€51,50 plastic
Training competitie (woensdag) €90
Najaarscompetitie (zowel bonds- als regiocompetitie) €70
Training recreanten (woensdag) €51,50

Ben je in het bezit van een Delftpas / Rotterdampas? Dan geldt dat je een korting van €25 krijgt op de basiscontributie, ongeacht je lidmaatschapsvorm. Stuur hiervoor vóór 31 januari een kopie of foto van je pas naar de penningmeester (penningmeester@badmintonclubdelft.nl). Zorg dat het pasnummer goed zichtbaar is en dat de pas geldig is!

De contributietarieven gelden voor een geheel seizoen van lidmaatschap; zie voor voorwaarden de informatie over het Lidmaatschap. De contributie wordt in oktober geïnd via een digitale factuur die per e-mail aan ieder lid wordt verzonden. Geen factuur ontvangen? Controleer dan je gegevens bij de Ledenadministratie via ledenadministratie@badmintonclubdelft.nl.

De contributietarieven voor het seizoen 2017-2018 zijn vastgesteld tijdens de ALV op maandag 22 mei 2017. De contributietarieven voor het volgende seizoen 2018-2019 zullen ook tijdens de ALV van mei/juni worden vastgesteld; houd voor de exacte datum de Kalender in de gaten. Leden ontvangen tevens per e-mail een uitnodiging voor de ALV.