Kennismaken & Sfeerproeven

Wil je graag kijken of badminton iets voor jou is, en/of bij BC Delft komen sfeerproeven? Je bent van harte welkom!
Je kunt 3 keer gratis en vrijblijvend meespelen of meetrainen, zodat je een goed beeld krijgt van de club en mogelijkheden, waarna je kunt beslissen of je lid wilt worden en welke speelgroep het beste bij je zou passen.

Als je wilt komen kennismaken of sfeerproeven, neem dan van te voren even contact met ons op via het sfeerproef-formulier. Dan zorgen wij ervoor dat je wordt opgevangen op de dag dat je langs wilt komen, zodat we je de weg kunnen wijzen in de sporthal en kunnen introduceren bij de speelgroep. Zorg voor een sportieve outfit (geen schoenen met zwarte zolen), een flesje water en eventueel een racket; shuttles en rackets zijn in de sporthal te leen.

*Let op! Wil je je komen sfeerproeven en heb je reeds het formulier ingevuld of ga je het formulier invullen: realiseer je dat het even kan duren voordat er contact met je wordt gezocht door de TC. Dit in verband met de drukke baanbezetting en Corona-perikelen. Laat je echter niet weerhouden om kennis te maken met de badmintonsport en vul het formulier in.

If you think about joining our club, take a look at our FAQ.