Woord van Nico

Verder ook iets over mijn zelf ik was verrast toen ik hoorde op het feest dat ik ben voorgedragen als ere lid en wist daarom toen weinig te zeggen dus doe ik het nu:

Mijn barcommissie tijd bestaat uit 3 delen:

Deel 1 was ongeveer 25 jaar geleden ik deed het toen samen met Nelleke en Nicolette we hebben dit 5 jaar gedaan daarna hebben we het overgedragen aan andere
Deel 2 jaren later vroeg Sabine mijn om samen met haar in de barcommissie te gaan  ik zei eerst nee zoek maar iemand anders ik heb het al 5 jaar gedaan en weet dat het best veel tijd kost ongeveer 3 maanden later kwam ze weer bij mijn omdat ze niemand had gevonden ze keek mijn aan toen kon ik geen nee meer zeggen we hebben het samen 6 jaar gedaan we waren een goed team die elkaar aan vulde
Deel 3 Sabine ging stoppen ik was aan het twijfelen zou ik ook stoppen samen uit samen thuis ik heb toen een gesprek aangevraagd met Jeroen die was toen voorzitter en heb hem gevraagd wat wil je het liefst een nieuw team met nieuwe ideeën of dat ik verder gaat hij gaf toen aan dat het bestuur het liefst met mijn verder wil. Ik heb toe besloten om te blijven omdat we toch wat hadden bereikt de kantine was weer gezellig en er werd weer winst gemaakt ik had nog wel 1 probleem: Waar vind ik de nieuwe Sabine ik kwam er al snel achter dat die er niet was wel heb ik een aantal dames gevonden die niet in de barcommissie willen maar wel af en toe waar nodig is iets voor de bar willen doen dat zijn o.a boven genoemde dames en Sharon dit doen we nu al voor het zesde jaar en het gaat ook goed

Uw barman nico