BC Delft Toernooi

Ieder jaar organiseert BC Delft haar eigen toernooi. Sinds enige jaren bestaat het toernooi uit twee eendagstoernooien: op zaterdag een toernooi voor competitiespelers en op zondag een recreantentoernooi.
Het toernooi wordt bezocht door meer dan 200 spelers en door de datum is het de ideale gelegenheid om een paar weken na de competitie weer eens serieuze wedstrijden te spelen.
Niet alleen leuk om mee te doen, maar dus ook reden genoeg om te komen kijken!
Bekijk foto’s van eerdere edities op onze Facebookpagina.

De toernooicommissie is op zoek naar mensen of bedrijven die het toernooi willen sponsoren. Dat kan zowel met een geldelijke bijdrage als ook in natura, bijvoorbeeld in de vorm van prijzen voor het recreantentoernooi of etenswaar tijdens de toernooien. Sponsors kunnen een baan sponsoren tijdens de toernooien en worden ook genoemd op de toernooiwebsite, de Facebook-pagina, en e-mails naar deelnemers. Heeft u interesse, neem dan gerust contact op met de Toernooicommissie op toernooi@badmintonclubdelft.nl.

  • BC Delft Toernooi 2023

    Het BC Delft Toernooi is weer terug in 2023! Op 25 februari en 26 februari kun je terecht in de sporthal van Scholencombinatie Delfland (Van Bleyswijckstraat 72, Delft) voor het leukste badminton toernooi van Delft.

    Op 25 februari vind het toernooi plaats voor categorie├źn 3,5 en 7. Inschrijven kan op toernooi.nl!

    Op 26 februari vind het toernooi plaats voor recreanten. Inschrijven kan ook op toernooi.nl!

    Het toernooi wordt dit jaar gesponsord door: