Competitie-etentje 24 jan

Het einde van de Najaarscompetitie is in zicht, wat betekent dat het Competitie-etentje in zicht is. Daarvoor zijn alle spelers, invallers en trainers uitgenodigd; zij hebben inmiddels allemaal een e-mail ontvangen. Mocht je die hebben gemist, bij deze de aankondiging:

Aankondiging Competitie-etentje 24 januari

Op zondag 24 januari, na de laatste wedstrijd, zullen we het competitieseizoen gezamenlijk afsluiten met het traditionele etentje in de kantine van BC Delft. En daarvoor zijn jullie natuurlijk allemaal uitgenodigd!

Dit jaar maken we het binnen én buiten gezellig, met een midwinter-barbecue. Neem je snuggie en fleecedekentje dus mee als het koud is :) Wij zorgen voor de bbq, salades en toepasselijke bijgerechten.

De meeste teams spelen al vroeg op de dag. Daarom is al vanaf 15:00u de kantine open voor een gezellig drankje vooraf, en voor wie het leuk vindt om in de tussentijd een spelletje te spelen zijn er wat spelletjes aanwezig. Het etentje begint om 17:30u; dan gaan de vuurkorven aan en is er glühwein. We verwachten het laatste team (team 5) rond 18:00u, en dan gaat de eerste burger op de bbq. Na het eten staat uiteraard ook de prijsuitreiking nog op het programma. Spannend!

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn die avond. Opgeven (uiterlijk 15 januari) kan door te antwoorden op deze mail of het door te geven aan Arthur, Nico of Linda R. De kosten voor het eten à €12 kun je overmaken (ook uiterlijk 15 januari) op de rekening van de bar: NL55 INGB 0005502907. De drankjes zijn de gehele avond slechts €1. Geef eventuele dieetwensen/allergieën aan ons door zodat we er rekening mee kunnen houden.

Tot de 24e!

Groetjes,
Arthur (team 2) en Linda (team 4)

PS. Teamcaptains, willen jullie ook jullie invallers uitnodigen?
PPS. Voor de Facebookers: ziehier het Fb-event!