Oproep competitiespelers 2018-2019

Beste spelers,

Allereerst zijn wij erg blij dat de meeste leden op tijd het inschrijfformulier voor de competitie ingeleverd hebben, zodat wij weten waar we aan toe zijn. Dank daarvoor!

De TC en de trainers hebben zich deze week gebogen over de indeling van de teams voor volgend seizoen. We hebben op dit moment twee conceptindelingen gemaakt: een voor 8 teams en een voor 9 teams. Het liefst gaan wij voor 9 teams, zodat iedereen volledig aan zijn trekken komt met spelen en de club een goede opeenvolging van de klasses/divisies heeft. Voor beide conceptindelingen hebben we echter nog wat lege plekken om de teams compleet te maken.

Daarom zijn wij op zoek naar:
– minstens 1 heer voor de 4de divisie
– 1 heer voor de hoofdklasse
– minstens 1 dame voor de 2de klasse
– 1 heer voor de 2de klasse

Dat wordt een hele uitdaging!

En daarom roepen we jullie hulp in. Als jullie iemand weten die bij BC Delft zou willen komen spelen, willen jullie dit dan doorgeven aan de competitieleidsters via competitie@badmintonclubdelft.nl? Dit bericht kun je ook rondsturen naar je badmintonvrienden, bijvoorbeeld via social media.

Tot 28 februari hebben we de tijd om spelers te vinden, daarna hakken de TC en de trainers de knoop door en begin maart volgt dan een concept voor de teamindeling.

Wij hopen dat wij jullie zo voldoende op de hoogte hebben gebracht. Voor vragen kan je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Met sportieve groet,
TC en trainers
Agnes, Marieke, Linda, Iris, Marcel, Michel en Ronny