Overvaltoernooi 2018: Lokeren!

Lieve badmintonvrienden,

Ook dit jaar gaan wij op bezoek bij onze onderburen voor een lang weekend gevuld met Belgen grappen, feestjes voordat het toernooi begonnen is, en uiteraard spannende badmintonwedstrijden. BC Lokerse verwelkomt ons, wegens goede ervaringen in het verleden, op hun jaarlijks terugkerende toernooi dat plaatsvindt op zaterdag 28 april en zondag 29 april! In deze mail zullen wij uitweiden over de overnachtingslocatie, de beschikbare onderdelen, en hoe je je moet inschrijven voor dit fantastische weekend.

Overnachtingslocatie
Wij zullen zowaar verblijven in een kasteel op nog geen 300 meter van de sporthal. Wij zullen hier vrijdagnacht en zaterdagnacht slapen. De kosten zijn 50 euro per persoon voor de 2 nachten, inclusief ontbijt, of 30 euro voor 1 nacht inclusief ontbijt. Ideale locatie voor als je vlak voor je eerste wedstrijd van de dag erachter komt dat je een essentieel onderdeel van je sportoutfit vergeten bent!

Onderdelen
Het Belgische systeem is anders dan dat wij gewend zijn. De te spelen onderdelen zijn: A, B1, B2, C1, C2, en D. Hieronder een overzicht van hoe de Belgische onderdelen ongeveer overeenkomen met de Nederlandse:
A: eredivisie – 2e divisie
B1: 3e divisie
B2: 4e divisie
C1: hoofdklasse – 1e klasse
C2: 2e klasse
D: lager dan 2e klasse

Inmiddels hebben de meeste mensen wel een idee in welk onderdeel ze het best terecht kunnen. Is het je eerste keer of al even geleden: vraag rond bij je teamgenoten, mensen van hetzelfde niveau, of kom naar ons. Kosten voor inschrijving zijn 7 euro per onderdeel of 20 euro voor drie onderdelen.

Inschrijven
Dat is heel simpel! Overleg met wie je welke onderdelen op welk niveau gaat spelen en vul het formulier in via deze link.

Iedereen van elk niveau is van harte welkom om ons te vergezellen.  De inschrijvingsdeadline is op vrijdag 9 maart! We zien je inschrijving graag tegemoet.

Heb je relevante vragen of opmerkingen?
Vraag het Ronny op: ronnyknoester@hotmail.com
Of Maaike op: maaike.weerdesteyn@hotmail.com

PS. Weten wat je te wachten staat? Bekijk de foto’s van vorig jaar (Brussel) op onze Facebook-pagina!