Portiersdienst tijdens seniorentrainingen

Tijdens de seniorentrainingen wordt het deurbeleid aangepast. De buitendeur mag alleen bij uitzondering (bijv toernooien) open blijven. Tijdens trainingen moeten we deze dus dicht gaan doen. Daarom stellen we vanaf nu een portiersdienst in tijdens de seniorentrainingen op maandag en woensdag, en vragen hierbij jullie medewerking.

De portiersdienst rouleert onder de spelers; Thijs zal aankomende maandag het spits afbijten, en geeft het stokje mondeling door aan de portier voor volgende week; en zo verder…
Zorg dat je er als portier een kwartier voor aanvang vd training bent (dus maandag om 20:00u, en woensdag om 19:45u), zorg dat iedereen naar binnen kan, en doe de deur dicht zodra de training begint. Laatkomers kunnen gebruik maken van de bel. Ben je portier maar kun je toch niet komen trainen, ruil dan op tijd!

Het feit dat de deur niet altijd open kan zijn blijft een beetje onhandig, maar we hopen er op deze laagdrempelige manier met z’n alleen een mouw aan te passen. Als iedereen een keertje een ‘dienst’ draait, hoeft iedereen dit ook maar één of twee keer per seizoen te doen. Dat moet te doen zijn :)