Bamito Badmiton

bamito

Ga direct naar: Geslaagde Bamito Fundag bij BC Delft!

Nieuw! Badminton vanaf 4 jaar bij Badminton Club Delft !

Badminton is super leuk en vanaf zondag 19 sep ook mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar bij Badminton Club Delft ! Tijd op zondag van 930 tot 1030 uur.

Tijdens de trainingen maken wij gebruik van Bamito’s Jeugdprogramma. Dit is een door Badminton Nederland ontwikkeld trainingsprogramma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar! FUN staat centraal terwijl kinderen zich ontwikkelen, samen plezier maken en tegelijkertijd op een natuurlijke manier leren.

Wat maakt de lessen zo bijzonder?

• Je kunt al starten vanaf 4 jaar!
  • Trainers zijn speciaal opgeleid voor deze leeftijdsgroep door Badminton Nederland.
  • Er is veel aandacht voor breed motorische vaardigheden.
  • Materialen en veldafmetingen worden afgestemd op het kind .
  • Kinderen werken toe naar diploma’s.

Natuurlijk zijn de lessen ook gewoon hartstikke leuk!

Om vrijblijvend kennis te maken met badminton en onze vereniging kunnen kinderen 3 keer bij ons meetrainen en daarna moeten ze besluiten of ze lid willen worden.

Aanmelden

Deelname is heel eenvoudig, stuur een e-mail naar  jeugd@badmintonclubdelft.nl  met hierin de naam en de leeftijd van je zoon/dochter. Het enige wat hij/zij nodig heeft is sportieve kleding en binnen schoenen (geen zwarte zolen). Een racket is bij ons te leen.

Tot snel bij ons in de zaal !

Sporthal Scholengemeenschap Delfland

Van Bleyswijckstraat 72, 2613 RT  Delft.

Nieuw! Badminton vanaf 4 jaar bij Badminton Club Delft !

Wat maakt de lessen zo bijzonder?

• Je kunt al starten vanaf 4 jaar!
  • Er is veel aandacht voor breed motorische vaardigheden.
  • Materialen en veldafmetingen worden afgestemd op het kind .
  • Kinderen werken toe naar diploma’s.

Natuurlijk zijn de lessen ook gewoon hartstikke leuk!

Aanmelden

Tot snel bij ons in de zaal !

Sporthal Scholengemeenschap Delfland

Van Bleyswijckstraat 72, 2613 RT  Delft.

Geslaagde Bamito Fundag bij BC Delft!

Ter promotie van Bamito werd zondagochtend 24 oktober bij BC Delft de Fundag georganiseerd.

Badminton Nederland heeft voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar een speciaal badmintonprogramma ontwikkeld (Bamito) waarbij FUN centraal staat terwijl kinderen zich ontwikkelen, samen plezier maken en tegelijkertijd op een natuurlijke manier leren. Daarnaast is er veel aandacht voor een brede motorische ontwikkeling.

Het was een gezellige ochtend, maar liefst 36 enthousiaste kinderen hebben deelgenomen. De ouders/verzorgers konden vanaf de kant mee kijken en waar nodig helpen. De kinderen werden ingedeeld in twee groepen: blauw voor de 4-6 jarigen en groen voor 6-9 jarigen. Na een warming-up in een leuke parcours vorm konden zij verschillende spelletjes met en tegen elkaar spelen. Aan het einde van de Funochtend hebben alle kinderen een mooi diploma, een shuttle medaille en een Bamito zweetbandje ontvangen.

Lijkt het je ook leuk om een keer deel te nemen? De volgende Fundag is eind november bij Badmintonclub Voorburg.