Contributies

Voor leden van BC Delft is de contributie opgebouwd uit een basiscontributie waarvan het tarief is gebaseerd op het lidmaatschap. Het andere gedeelte is gebaseerd op eventueel deelgenomen trainingen en competities. Als vereniging maken we onderscheid in tarieven tussen jeugd en senioren en het spelen met veer of plastic. Het basistarief wordt vooraf aan elk seizoen in mei/juni vastgesteld tijdens de ALV.

De vastgestelde tarieven gelden voor een heel seizoen en de laatste tariefwijziging dateert van vóór 2012.

De contributie wordt in september/oktober per e-mail digitaal gefactureerd. Gaat je lidmaatschap anders dan aan het begin van het jaar in dan ontvang je een factuur naar rato.

Geen factuur ontvangen? Controleer dan je gegevens bij de ledenadministratie.
Wel een factuur ontvangen maar in de verkeerde groep, dag of team ingedeeld, neem dan contact op met de recreanten commissiejeugd commissie of senioren commissie naar gelang je indeling.

Tarieven

Nieuwe leden:

Inschrijfgeld €15

Jeugd:

Basiscontributie €125
Shuttle plastic veer
Training zondag €25 €35
Training woensdag €50 €67,50
Jeugdcompetitie €46,50 €60

Senioren (vanaf 18 jaar):

Basiscontributie €165
Shuttle plastic veer
Training maandag competitie €51,50 €80
Training woensdag recreanten €51,50
Training woensdag competitie lagere teams €80
Training woensdag competitie hogere teams €90
Najaarscompetitie €70 €90

Speciale regelingen:

Clubshirt elk nieuw lid ontvangt een tegoed voor een clubshirt
Gezinnen 2, 3, 3+ leden uit hetzelfde gezin krijgen respectievelijk 10%, 15%, 20% korting op basiscontributie
Volwassen-jeugd bestaande jeugdleden kunnen vanaf hun 18de tot hun 24ste levensjaar voor drie jaar aaneengesloten een doorgroei-basiscontributie van €140 laten ingaan
Studenten 10% korting op basiscontributie
Aanlever bonus elk lid dat een nieuw lid aandraagt ontvangt een tegoed van €25

Badminton voor iedereen

Ben je in het bezit van een geldige Delftpas / Rotterdampas? Dan krijg je een korting van €25 op de basiscontributie. Stuur hiervoor vóór 31 januari een kopie of foto van je pas naar de ledenadministratie. Zorg dat het pasnummer goed zichtbaar is en dat de pas geldig is. Na controle wordt bij geldigheid €25 verrekend.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan de contributie betalen jeugdfonds-logovoor kinderen en jongeren uit gezinnen waar weinig geld is. Op jeugdfondssportencultuur.nl kan je zien hoe het werkt.

Heb je vragen over de contributie, lukt het bijvoorbeeld niet in één keer te betalen en wil je dat in termijnen doen of ben je geblesseerd? Neem dan contact op met onze penningmeester.