Wijzigen of uitschrijven

Wijzigen

Wil je bijvoorbeeld in een andere speelgroep gaan spelen, of is je adres of telefoonnummer veranderd? Het is belangrijk dat BC Delft daarvan op de hoogte is, dus geef een wijziging altijd door.  Zo kunnen wij er zeker van zijn dat we je op de juiste manier kunnen informeren, en ook garanderen dat er voor iedereen een plekje is op de dag dat je graag wilt spelen.
Gebruik voor het doorgeven het wijzigingsformulier of neem contact op met de Ledenadministratie via ledenadministratie@badmintonclubdelft.nl.

Uitschrijven

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! We zouden graag weten wat de reden is dat je je lidmaatschap opzegt, zodat we kunnen kijken of er mogelijkheden zijn voor verbetering van het aanbod en/of de organisatie van de club en haar activiteiten. Je kunt de reden van opzegging aangeven bij je uitschrijving op het uitschrijfformulier.

Om je lidmaatschap van BC Delft op te zeggen kun je het uitschrijfformulier gebruiken of contact opnemen met de Ledenadministratie via ledenadministratie@badmintonclubdelft.nl.
Op het moment dat dit formulier is ontvangen door onze ledenadministratie zul je hiervan een bevestiging ontvangen. Dan zal je uitschrijving in werking treden en zal je lidmaatschap worden beëindigd.
Je kunt de voorwaarden voor het lidmaatschap van BC Delft altijd hier teruglezen.