Nieuwsbrieven

BC Delft houdt haar leden regelmatig op de hoogte van alles wat er binnen de club speelt via online nieuwsbrieven. Ongeveer 6 keer per seizoen lees je in de nieuwsbrief meer over de belangrijkste nieuwtjes en praktische zaken vanuit de club, welke activiteiten op stapel staan, en bij wie je waarvoor terecht kunt.

We informeren je ook via de WhatsApp groep “BC Delft officieel”. In deze groep worden alleen berichten door het bestuur geplaatst.

Heb jij de nieuwsbrief niet ontvangen? of wil je je aanmelden voor de WhatsApp groep? Geef het dan even door via secretaris@badmintonclubdelft.nl zodat we ervoor kunnen zorgen dat je altijd op de hoogte bent.

Wil je andere wijzigingen doorgeven? Kijk dan hier of ga direct naar het wijzigingsformulier,

Wil je een aankondiging doen? Super! Wil je gewoon een mooi of grappig verhaal vertellen? Leuk! Stuur je idee of verhaal op per mail naar secretaris@badmintonclubdelft.nl.