Kantine en Bardiensten

De Kantine

BC Delft maakt gebruik van de kantine van SC Delfland, waar wij tijdens de speeluren onze eigen bar bedrijven. De bar is in beheer van een enthousiaste barcommissie en wordt draaiende gehouden met de hulp van onze leden middels een bardienstrooster. De bar is een leuke plek om tijdens of na het spelen even bij te komen van al het sportieve geweld, en bij te kletsen onder het genot van een drankje.

Tijdens de jeugdtrainingen en na de seniorentrainingen, thuiswedstrijden en onze toernooien is de bar geopend. Er worden warme en koude dranken verkocht, en er zijn diverse zoete en hartige snacks te verkrijgen. Tijdens toernooien wordt de bar uitgebreid met een hapjesbar, en is er ook taart en een uitgebreider assortiment warme snacks te verkrijgen. Ook bij andere momenten van gezelligheid vormt de bar het centrum van de club.

De Barcommissie

De bar speelt een belangrijke rol bij BC Delft. De barcommissie is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar; zij verzorgt de inkoop van drankjes en snacks het gehele jaar door. Tijdens toernooien en activiteiten is zij ook paraat om de bar voor de leden en bezoekers open te stellen.

Meer weten over de bar of de bardienst? Neem contact op met de barcommissie via barcommissie@badmintonclubdelft.nl.

Bardiensten

Om de bar in stand te kunnen houden, wordt aan het begin van ieder seizoen een rooster opgesteld voor de bardiensten. In dat rooster wordt  leden gevraagd leden te bezetten.

Niet-competitiespelende leden hebben 1 keer per seizoen een bardienst tijdens de jeugdtraining of toernooien. Hier wordt je vanzelf voor gevraagd.

Competitiespelers worden 2 keer per seizoen met hun team ingedeeld: eenmaal tijdens een thuiswedstrijd (dienst start na de wedstrijd) en eenmaal tijdens een van de toernooien. Tijdens de bardienst dienen er telkens minimaal 2 mensen van ieder team achter de bar te staan. De verdeling van de uren kan onderling worden afgesproken.  Het barrooster kan je vinden in de competitiemap.

Jeugdleden: aan de ouders van jeugdleden wordt gevraagd 2 keer per seizoen bardienst te draaien tijdens de jeugdtraining op woensdagavond (18:15-20:00u) en zondagochtend (9:15-11:15u).

Voor de bardienst vragen we je om een kwartier voor de training/wedstrijd begint aanwezig te zijn en de voordeur van de school open te houden voor iedereen die binnenkomt. Zodra de training/wedstrijd begint gaat de deur dicht en beheer je de kantine. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

Verhindering

Kun je toch niet op de datum waarop je bent ingeroosterd? Probeer dan zoveel mogelijk onderling te ruilen. Indien dit niet lukt, overleg dan even met de barcommissie in de bar, of per mail via barcommissie@badmintonclubdelft.nl.